Pressmeddelanden och nyheter / 14 augusti, 2015

Vinnare av Årets Sommarlovsentreprenör är utsedda

Priset Årets Sommarlovsentreprenör gick till  Oliver Paulsson – med Blac Opal

Oliver har med sitt engagemang och sin tydliga vision visat på en stor förmåga att potentiellt kunna driva fram sin affärsidé till att bli ett framtida framgångsrikt företag.

Han har gjort detta med bra tänk, stor flexibilitet och på ett moget sätt, samtidigt som han lyckats bibehålla både kvalitet och sin integritet.

DSC_0086-1-w

Priset Bästa Entreprenörsinsats gick till Andreas Vidovic med Gernerationsloppet

Med ett enormt driv och en fast vision ser vi hur denna kille har lyckats genomföra ett uppskattat event, trots tuffa hinder längs vägen.

Ett event som välkomnar alla och sammaför över generationsgränserna. Andreas har visat kreativitet att skaffa resurser, varit envis och lyckats parera de svårigheter som uppstått. Vi hoppas på att detta blir ett återkommande årligt event. Det finns garanterat många företagare och privatpersoner som vill sponsra och delta.

DSC_0092-1-w

Priset Bästa Marknadsföring gick till Saga Wetterberg Ranelid och Gustav Olsson

Ett företag där det tydligt märks att entreprenörerna haft roligt längs vägen.

Har har vi fått se prov på material av hög kvalité och god service. Ett företag som använt sig av information och tips som den fått utav mentorer och utomstående längs vägen, även tagit alla tillfällen vid akt på att marknadsföra sig. Som ett tydligt bevis på detta är t ex Guldkanalen, filmen och de 3000 visningarna på facebook.

Vi hoppas få ser mer av er i Staffanstorp!

DSC_0090-1-w

Business Port är en av samarbetsparterna i projektet och bidrar med utbildning, kontakter och mentorskap. Vi har förmånen att tillsammans med handledaren Monica Smidelik följa ungdomarna på deras resa genom sommaren. Syftet med projektet är att väcka intresset för företagande och att ge ungdomarna en bild av hur det är att starta eget och driva eget. Vi har tillsammans haft en rolig och för alla parter givande sommar. De ungdomar som önskar fortsätta med sina verksamheter i någon form får fortsatt hjälp för att komma igång.

Juryn består av företagare i Staffanstorps kommun. Alla ungdomar som arbetat i projektet är dock vinnare! Grattis till er alla som deltagit för att ni genomfört denna sommaren på ett fantastiskt sätt och på återseende!

DSC_0116-1-w