Pressmeddelanden och nyheter / 13 oktober, 2014

Vill du och vågar du växa med ditt företag? 5 november i Lomma

Vill du och vågar du växa med ditt företag?
Välkommen till en träff med Herr Björkmans Entrémattor och Connect Skåne, onsdagen den 5 november
Carl-Johan Björkman, ägare och VD om sitt företag Herr Björkmans Entrémattor:Vi startade i mycket blygsam skala 1993. Idag är vi ett av de ledande mattuthyrningsföretagen i Skåne, men vi är också verksamma i Stockholm, Göteborg och Polen. Vi har nått vår position för att vi gör det enkelt för våra kunder att visa upp en ren och snygg entré för sina besökare.Företaget har arbetat med Acceleratorn, ett program i regi av CONNECT Skåne för företag som har potential och vilja att växa och utvecklas. I programmet arbetar man bl a med tillväxtbarometer, företagscoach och mentor. Målet är helt enkelt tillväxt i ditt företag.

Kom, lyssna och ställ frågor till Carl-Johan om företagets resa fram till fullföljt program. Hur ställde ni upp målen, hur arbetade ni, vilka vinster har ni sett med programmet?

På plats finns även André Johansson och Rickard Malmberg från CONNECT för att svara på era frågor.

Vill du ta ditt företag in i nästa fas?

Tid     Onsdagen den 5 november kl 17.00 – 19.00

Plats   Örestads Golfkrog, Habo Ljung Lomma

Sista anmälningsdag 31 oktober Välkommen! Träffen är ett samarrangemang mellan Lomma, Staffanstorp, Kävlinge, Burlöv och Svedala kommuner. Den är kostnadsfri, men om du anmält dig och uteblir utan att meddela oss debiterar vi en kostnad på 200 kronor.

Med vänlig hälsning Kristina Johansson Näringslivsutvecklare

Anmäl dig här!

 

 

Avsändare Lomma kommun Hamngatan 3 234 81, LOMMA SE 040-641 10 00 www.lomma.se Följ oss på

Connect inbjudan