Pressmeddelanden och nyheter / 26 oktober, 2020

Vi välkomnar Innecta AB som ny partner till Business Port!

Vårt nätverk växer och med det också möjligheterna för Staffanstorps näringsliv. Våra partners möjliggör de satsningar vi gör för att näringslivet ska växa.

Vi välkomnar Innecta AB till vårt nätverk! Det här kan man läsa om Innecta på deras hemsida:

Din kompletta redovisningsbyrå

Vi erbjuder kompletta lösningar inom redovisning, löner och administration.

Innecta startade 2008 och består i dag av 10 redovisningskonsulter med bred erfarenhet och kompetens inom ekonomi. Vi strävar hela tiden efter långvariga relationer med våra kunder. Bolaget startades av Mona Erlandsson och förvärvades 2018 av Arna och Johan Lindberg som äger bolaget via Flintevång Invest AB. Andra bolag i företagsgruppen är Camrer Ordning & Reda i Löddeköpinge, Lindbergs Konsultation & Redovisning i Staffanstorp och Lindbergs Import i Staffanstorp. Sedan 2020 är Innecta en Srf auktoriserad byrå.

Våra kunder finns främst inom Malmö-Lundregionen och är mindre och medelstora företag: aktiebolag, enskilda firmor, handelsbolag och föreningar. De representerar en mängd olika branscher: fastigheter, advokater, konsulter, bostadsrättsföreningar, läkare och handelsföretag.

Innectas affärsidé är att tillhandahålla en komplett lösning av högkvalitativ redovisning och administrativa tjänster. Vi hjälper bl.a. till med löpande bokföring, deklarationer, bokslut, årsredovisning, ekonomisk förvaltning, rapporter och analyser. Vi hjälper även till att bilda och avveckla företag.

Företaget har ett stort nätverk av samarbetspartners: revisionsbyråer, banker, advokater, affärsjurister och mycket mer. Det innebär att vi kan erbjuda våra kunder helhetslösningar när det gäller alla ekonomiska frågor.

Läs mer om bolaget