Pressmeddelanden och nyheter / 16 februari, 2021

Utbildning i LinkedIn

Många företagare vittnar om problem med att nå ut med sin försäljning under pandemin.


Business Port bjuder därför på utbildning i LinkedIn för företagare i Staffanstorps kommun samt våra partners. 

Visste du att 7 av 10 affärer föregås av att köparen kontrollerar sin leverantör på LinkedIn? Siffran växer med att LinkedIn växer och blir en del av vardagen för er som arbetar med B2B. 

Användandet av LinkedIn har formligen exploderat under Covid-19 och allt fler ser de fördelar som finns. Allt fler affärer skapas genom att den första kontakten sker på  LinkedIn

Vi har satt ihop en utbildning i LinkedIn för er som känner att ni behöver lära er mer om hur man utnyttjar kraften i världens överlägset största B2B nätverk. Vi börjar från grunden och ser till att både profil och presentation blir rätt. Men vi kommer också att arbeta med hur man bygger rätt nätverk och hur man gör för att nå fram till ett möte med en potentiell kund.

Erik Larsson från WSI arbetar själv dagligen i systemet och tar idag 80 % av sina möten eller viktiga kontakter genom att söka och bygga upp bra nätverk på LinkedIn. Han har satt samman denna utbildning som bygger en hel del på erfarenhet i det egna arbetet. En massa tips och trix utlovas det naturligtvis också.

Ta chansen att hoppa på LinkedIn-tåget och lär dig lyckas från grunden!

Kursen är på fem timmar uppdelat på fyra möten. På grund av rådande situation är alla möten webbaserade, du kan med andra ord sitta var du vill med din dator.

Tider för utbildningen: 23/3 kl 9.00-11.00
31/3, 7/4 samt 14/4 kl 9.00 – 10.00

Pris:
Normalpriset för kursen är 2 990 kr/person, men i Businessport Staffanstorp bjuder på kursen för företagare i Staffanstorp. Erbjudandet gäller en per företag, i mån av plats kan man anmäla fler när anmälningstiden är slut.
Då platserna är begränsade, måste vi dock debitera 500 kronor + moms om man inte avbokar 7 dagar före kursstart vid förhinder att medverka.

Har du frågor om utbildningen?
– kontakta Erik Larsson på WSI – EBL: 0790-74 81 88

WSI – EBL Digital Consultants AB är en av Business Ports partners och bidrar till ett positivt näringslivsklimat och kompetens till Staffanstorps näringingsliv!

Begränsat antal platser, sista anmälningsdag: 9 mars