Pressmeddelanden och nyheter / 28 januari, 2020

Utbildning i LinkedIn på Kometen

Lär dig utnyttja LinkedIn effektivt!

Välkommen på utbildning på Kometen!

Torsdag den 23e april – start

Visste du att 80 % av affärer mellan företag idag föregås av att köparen kollar upp säljaren på LinkedIn?

LinkedIn växer snabbt och allt fler upptäcker vilket starkt och effektivt verktyg detta kan vara. Oavsett om det handlar om att hitta nya kunder, samarbetspartners eller att bygga upp medvetenheten om sitt varumärke, är LInkedIn rätt media att använda.

LinkedIN kan vara en guldgruva för dig!

Businessport Staffanstorp samarbetar med WSI kring en grundläggande utbildning i verktyget och nätverket LinkedIN. Lär dig att skapa en stark profil, bygga rätt nätverk och lägga upp bra och relevant innehåll.

Kursen är på fem timmar uppdelat på fyra möten. De första mötet är ett fysiskt möte, medan de tre sista är webbaserade, du kan med andra ord sitta var du vill med din dator.

Pris:
Normalpriset för kursen är 2 990 kr/person, men i samarbete med Businessport Staffanstorp erbjuds kursen med 500 kr rabatt, d v s 2 490 kr/person. För partners till Business Port är priset på utbildningen 1990 kr/person. Alla priser ex moms.

Har du frågor om utbildningen?
– kontakta Erik Larsson på WSI – EBL: 0790-74 81 88

WSI – EBL Digital Consultants AB är en av Business Ports partners och bidrar till ett positivt näringslivsklimat och kompetens till Staffanstorps näringingsliv!

Begränsat antal platser, sista anmälningsdag: 14e april.
Minimiantal för att kursen ska starta är 5 anmälningar.
Kursen faktureras ifrån WSI – EBL Digital Consultants AB