Starta-Eget-Kurs i grupp och individuell rådgivning för dig som vill starta eget

Business Port samarbetar med Lunds Nyföretagarcentrum för rådgivning och hjälp till nyföretagare. Lunds Nyföretagarcentrum finns på Ideon i Lund. Under Pandemin är kurser förlagda enbart där, annars har vi även kurstillfällen i Staffanstorp.

RÅDGIVNING

Hos LNC hittar du rådgivning som passar just dig. All rådgivning på Lunds NyföretagarCentrum är kostnadsfri, objektiv och konfidentiell. Rådgivningarna fokuserar på affärsidén och på dig som företagare. Håller idén eller behöver den utvecklas? Dessutom handlar det om budget, marknadsföring och om dina styrkor och svagheter som blivande företagare. Vi tipsar dig också om var du kan få mer hjälp i vårt nätverk. All rådgivning måste bokas i förväg. Vi erbjuder två olika typer av möten:

  • Individuell rådgivning
  • Starta-Eget-Kurs i grupp

 Individuell rådgivning

För dig som har en affärsidé och jobbar med eller vill börja jobba med Affärsplanen. Förbered dig innan du kommer på den individuella rådgivningen. Grundläggande inför enskild rådgivning är att du ska arbeta med en affärsplan. Det kan bli ett eller flera rådgivningstillfällen, det beror på hur långt du kommit i processen. Rådgivningen tar ungefär en timme.

Starta-Eget-Kurs i grupp

Denna kurs har vi utvecklat för att passa våra lokala förutsättningar på bästa sätt. Den ger dig som funderar på att starta företag en bra överblick över vad det innebär.

Starta-Eget-Kursinfo:

  • Varje onsdag (utom sommarmånaderna)
  • Kl 16:00 – 18:00 på LNC
  • Vi bjuder på kaffe/te i pausen.
  • Sista onsdagen i månaden hålls kursen på engelska