Staffanstorps näringsliv firades på årets Guldkväll!

Ett hundra företagare firade Staffanstorps näringsliv på årets Guldkväll!

Årets Guldkväll hölls på Hemvärnsgården i Staffanstorp med tre-rätters middag och underhållning. Sparbanken Skåne ställde upp med buss till och från Staffanstorp!

Under kvällen korade Företagarna Årets Företagare 2016!

IMG_2079-w

”Christian Jansson och Patrik Zalewski, Godsinlösen Nordic AB, har på kort tid utvecklat ett framgångsrikt företag inom cirkulär ekonomi. Deras idé förvandlar avfall till råvara vilket ger förutsättningar för bättre ekonomi, miljö och ett stort antal arbetstillfällen.”

Företagsgruppen korade sin Årets Företagare med följande motivation:

”Monica Olsson har genom envishet och stark vilja byggt upp Mocolony till den butiken den är idag. Under hennes 24 år som butiksägare har hon vuxit ur sina butiker fyra gånger. Monica är en sann entreprenör och trots motgångar på vägen, aldrig gett upp sitt livsverk. Hon är ett föredöme för många företagare.”

IMG_2080-w

Monica Olsson tar emot priset av Joakim Karlé.

 

Årets Näringslivspris delas ut av Business Port till en person som gjort speciella insatser för näringslivet i kommunen.

”Näringslivet i Staffanstorp har nominerat Carin Nilsson till Näringslivspriset 2016. Carin har gjort ett strålande jobb i kontakter med befintliga företagare och med nya företagare som är intresserade av att etablera sig i Staffanstorp. Hon delar gärna med sig av sitt breda kontaktnät, är alltid tillgänglig för de som önskar nå henne, samt smidig i sitt hanterande av ärende. En viktig pusselbit för Staffanstorps företagsklimat.”

IMG_2082-w

Carin Nilsson tar emot priset av vice Ordförande för Business Port, Christian Sonesson

Bilder från middagen

IMG_2088-w IMG_2086-wIMG_2089-w IMG_2084-w IMG_2083-w