Pressmeddelanden och nyheter / 21 augusti, 2020

Sommarlovsentreprenörer 2020 – Ung Drive

Under sommaren har 13 unga entreprenörer ifrån Staffanstorp deltagit i programmet Ung Drive.

I projektet får de utbildning och coachning i hur det är att driva företag, det kan gälla affärsidé och genomförande men också ekonomi, marknadsföring, tillstånd och regler och mycket annat.

I år har projektet Ung Drive (tidigare Sommarlovsentreprenörer) varit helt digitalt pga rådande pandemi.

Exempel på företag som såg dagens ljus under sommaren i Staffanstorp

Fempowered 
Företaget säljer tröjor i ett skönt material som är schysst tillverkade och med ett dekorativt tryck som handlar om att stärka kvinnor och få dem att tro på sig själva. Genom att köpa en tröja från fempowered får du ett fantastiskt tillskott i garderoben som passar till det mesta. Enkelt sagt är det en tröja för dig som vill sprida budskapet vidare men samtidigt ha en snygg tröja!
Axklo Påsar 
Jag brinner för hållbarhet och miljötänk vilket bidragit till att jag syr slitstarka tygpåsar av ekologiska tyger. Tanken är att man ska kunna använda tygpåsarna till alla möjliga tillfällen – affären, stranden, kompisen eller bara ha den som en för-säkerhets-skull-påse i bilen eller väskan. Det lilla extra som mina tygpåsar har är att jag sytt in kanterna längst ner, vilket bildar en botten. Det finns också möjlighet till att rulla ihop påsen till en liten och smidig cylinderform.
Reform Beauty 
Vi riktar oss mot kvinnor i alla åldrar som är modeintresserade eller vill ha ett unikt plagg till ett speciellt tillfälle eller till vardagen. Varje plagg är ”one of a kind” eftersom att de är omsydda secondhand kläder med en helt ny design. Varje design / plagg finns bara i ett exemplar och du är då den enda som har ett likadant. Våra produkter är alltså miljövänliga också då största delen av materialen är återvunna. Varje klänning / blus / kjol är designad och sydd med eftertanke och kärlek.