Nominera din kandidat till pristagare vid näringslivsfesten

Färs & Frosta Sparbank och Sparbanken Öresund har instiftat priser att delas ut vid näringslivsfesten på Gästis Gröning fredagen 25 maj kl. 20.00. Följande priser är aktuella.

Årets Eldsjäl i Staffanstorp:
Vet du någon som brinner för något och som lägger ner en stor del av sin tid och kraft åt detta? Tycker du att han/hon ska bli utsedd till Årets eldsjäl i Staffanstorp? Skicka då ditt förslag till staffanstorp@sparbankenoresund.se senast den 9 maj. Glöm inte att skriva både namn och en motivering. Läs mer på http://www.sparbankenoresund.se/Nyheter/Sidor/arets-eldsj %C3%A4l-i-staffanstorp.aspx

2011 års StaffanstorpsAmbassadör:
Vem tycker du gör sig förtjänt av ett pris som god StaffanstorpsAmbassadör? Ange din kandidat till priset i nedanstående länk. Det är viktigt att du skriver en motivering varför du vill nominera just den personen till priset. Du har möjlighet att nominera tom den 9 maj.
http://www.fofspar.se/privat/nominera/index.htm?wt_query_text= %C5rets%20Staffanstorpsambassad%F6r

2011 års Landsbygdsföretagare:
Vem anser du skall ha pris som Årets Landsbygdsföretagare? Ange din kandidat till priset i nedanstående länk. Det är viktigt att du skriver en motivering varför du vill nominera just den personen till priset. Du har möjlighet att nominera tom den 9 maj.
http://www.fofspar.se/privat/nominera/index.htm?wt_query_text=  %C5rets%20Staffanstorpsambassad%F6r

Vinnarna av ovanstående priser tar emot utmärkelserna på Guldkvällen 25 maj på Gästis, näringslivsfesten arrangerad av Staffanstorps kommun och Business Port Staffanstorp. Även ett antal andra priser kommer att delas ut samma kväll, bl.a.

Årets Företagare – Delas ut av Företagsgruppen i Staffanstorp
Årets Idrottsprestation, Årets Barn/ungdomsledarstipendium – Delas ut av Staffanstorps kommun.
Årets Tillgänglighetspris – Delas ut av Kommunala Handikapprådet.

Vidare planerar LRF att dela ut pris under kvällen
Handelsbanken i Staffanstorp bjuder publiken på glass kvällen till ära.

 
0 Comment

Kommentera