Pressmeddelanden och nyheter / 14 januari, 2015

Mobile World Congress i Barcelona, 2-5 mars, Matchmaking och reducerat inträde på mässan

Invest in Skåne kommer att delta på Mobile World Congress i Barcelona, 2-5 mars 2015. De erbjuder ett rabatterat pris till företag inom IT och Telekom om man är intresserad av att delta i Enterprise Europé Networks matchmaking på mässan.

Matchmakingen är för företag som vill hitta nya affärspartners, ta del av innovativa teknologier eller delta i samarbetsprojekt. 2014 deltog inte mindre än 480 företag från 30 länder och nästan 1500 möten genomfördes under evenemanget.

Utöver matchmaking kommer Invest in Skåne sätta upp möten med deras kontakter på stora utländska bolag som efterfrågar detta.

Så här går det till:
Individuella affärsmöten förboka med företag från hela världen. Utgångspunkten är att båda parter är intresserade av att träffas, något som måste godkännas av respektive företag inför mässan via ett onlineverktyg, baserat på en partnersökningsprofil. Ett möteschema mailas ut innan eventet och mötena på plats varar i ca 30 minuter. Invest in Skåne hjälper dig att skriva en attraktiv partnersökningsprofil för ditt bolag och coachar före, under och efter mässan för att du ska få ut så mycket som möjligt av evenemanget.

Viktiga datum:

26 januari – Deadline intresseanmälan

2 februari – Sista datum för publicering av partnersökningsprofil

2-16 februari – Mötesbokning online

2-4 mars – Matchmakingen genomförs under mässan

 

Anmäl ert intresse HÄR senast den 26 januari 2015, så återkopplar Invest in Skåne inom kort (anmälan ej bindande).