Pressmeddelanden och nyheter / 19 november, 2018

Malin Birkler, Staffanstorp, utsedd till ”Årets bästa direktsäljare”

Bild: Malin Birkler har utsetts till årets bästa direktsäljare hos direkthandelsföretaget Forever Living Products. Här flankerad av Forevers VD Fredric Alerstam. Foto: Jan Dahlqvist

Malin från Staffanstorp är utsedd till ”Årets bästa direktsäljare”

Malin Birkler från Staffanstorp har utsetts till årets bästa direktsäljare hos Forever Living Products.  Den 17 nov tog hon emot utmärkelsen Direct Selling Award i samband med Direct Selling Swedens stora gala på Grand Hôtel i Stockholm.

Direct Selling Award, som består av symbolen för direkthandel, Knallen, utgår ”for excellency in direct selling” och är ett uttryck för skicklighet och kvalitet i sin verksamhet med hänsyn till direkthandelns etiska regler. Bara i Sverige finns det närmare 120 000 direktsäljare, de flesta är kvinnor.  Branschen omsätter cirka 3 miljarder i Sverige och är i kontinuerlig tillväxt.

Malin Birkler tilldelades utmärkelsen med motiveringen: ”Med en sprudlande glädje, energi och passion delar hon med sig av sin kunskap och inspirerar andra till att lyfta och göra det omöjliga möjligt. En ledare med stort hjärta och engagemang som med kraft brinner för företaget och för att hjälpa andra.”