Kurser i Digital marknadsföring hösten 2016 på Kometen

Business Port och Konsultbyrån för Action Marketing bjuder in till kurser i Digital marknadsföring under hösten 2016.

Kurs 1

Hur annonserar jag i Sociala medier och Google AdWords?

 Vill du få fler kunder på nätet? Då ska du annonsera med Google AdWords eller i sociala medier. I dag görs det dagligen i Sverige 50 miljoner sökningar på Google. Med AdWords annonsering kan du nå personer som söker efter just det du erbjuder.

Om du annonserar i de olika annonsplattformarna i sociala medier som t ex Facebook har du möjlighet att nå miljontals användare och samtidigt rikta in ditt innehåll till dina exakta målgrupper.

Denna grundkurs i annonsering på nätet riktar sig till dig som företagare som vill lära dig hur du kan annonsera steg för steg i sociala medier och med Google AdWords för att hitta fler kunder på nätet.

Kurs innehåll:

 • Vilket är mitt syfte och affärsmål med min annonsering på nätet?
 • Vad är Google AdWords och hur gör jag för att annonsera steg för steg?
 • Hur kan jag mäta effekten och optimera min AdWords annonsering?
 • Vilka annonsplattformar finns i sociala medier och hur fungerar de?
 • Hur gör jag för att skapa mina annonser i sociala medier?
 • Hur kan jag mäta effekten av min annonsering i sociala medier?

Antal timmar: 3. Kl.16.00 -19.00 inkl. fika paus.

Pris: För Business Ports kunder endast 995 :- exkl. moms. Ord. Pris 1 995:- exkl. moms.

Individuell rådgivning: För Business Ports kunder finns även möjlighet att boka 2 timmars rådgivning för 995 :- exkl. moms mot ord. pris 1 750:- exkl. moms.

Kursledare: Anders Lundstedt är civ.ekonom och har jobbat som marknadschef i företag som Malaco, Aller Media och Almedahls och har en lång erfarenhet av såväl traditionella som digitala medier. Anders är i dag konsult och kursledare i egna firman Konsultbyrån för Action Marketing www.actionmarketing.se . Konsultbyrån för Action Marketing är även VIP – partner till Business Port.

För information och anmälan

Kurs 2

Hur får jag mer trafik till min hemsida?

Hur mår din hemsida? Behöver du utveckla din hemsida? Får du ut vad du önskar av din hemsida? Hemsidan är navet i din digitala marknadsföring för att du ska bygga ditt varumärke och få fler kunder på nätet. Därför är det extra viktigt att din hemsida genererar ditt syfte och dina uppsatta affärsmål.

Den här grundkursen i webb och sökmotoroptimering (SEO) visar på och hjälper dig att förstå hur du kan utveckla din hemsida och sökmotoroptimera ditt innehåll så att du blir synlig högt upp på Google vid organiska sökningar. Vi lär dig även hur du får mer trafik till din hemsida, hur du får dina besökare att göra avtryck och hur du kan mäta effekten av vad du gör på din hemsida med hjälp av Google Analytics.

Kurs innehåll:

 • Hur mår din hemsida? Behöver du utveckla den för att nå dina affärsmål?
 • Vi visar på hur du tar fram en webb strategi utifrån concept, content och context.
 • Hur du kan sökoptimera din hemsida så att du syns vid organiska sökningar på Google.
 • Vilka SEO verktyg finns som jag kan använda?
 • Hur får du dina webbesökare att konvertera?
 • Hur kan du med hjälp av Google Analytics få reda på vilka som är dina besökare, varifrån de kommer och vad de gjorde på din hemsida?

Antal timmar: 3. Kl.16.00 -19.00 inkl. fika paus.

Pris: För Business Ports kunder endast 995 :- exkl. moms. Ord. pris 1 995:- exkl. moms.

Individuell rådgivning: För Business Ports kunder finns även möjlighet att boka 2 timmars rådgivning för 995 :- exkl. moms mot ord. pris 1 750:- exkl. moms.

Kursledare: Anders Lundstedt är civ.ekonom och har jobbat som marknadschef i företag som Malaco, Aller Media och Almedahls och har en lång erfarenhet av såväl traditionella som digitala medier. Anders är i dag konsult och kursledare i egna firman Konsultbyrån för Action Marketing www.actionmarketing.se . Konsultbyrån för Action Marketing är också VIP – partner till Business Port.

För information anmälan