Industrilunch på Kometen

Har ditt företag beredskap för dagens och

framtidens utmaningar?

Välkommen på Industrilunch på Kometen!

Torsdagen den 13 februari
Lättare lunch serveras 11.30 på Kometvägen 1
Vi avslutar senast 13.00

Välkommen att lyssna på Camilla Dahln, VD för IUC Syd – en icke vinstrivande organisation som omvärldsbevakar industrifrågor och ger stöd för sund och hållbar utveckling i Skånes industriföretag.

Alla företag utmanas av den snabba teknikomställningen som sätter press på förändring av affärsmodeller och organisation. Utmaningen är samtidigt en enorm drivkraft för innovation, kreativitet och tillväxt, för en både hållbar och lönsam industri.

Camilla Dahlin ger en översikt över de trender och frågor som just nu kan påverka dig och ditt företag, och presenterar mer konkret hur IUC arbetar för att sprida kunskap, förmedla ny forskning och bytta nätvärk för erfarenhetsutbyte och givande samarbeten.

Vilka frågor är intressanta för ditt företag?

Vilken typ av stöd skulle hjälpa ditt företag framåt?

Utnyttja tillfället att prata med Camilla och få nya idéer om att utveckla. Dessutom träffar du andra industriföretagare i Staffanstorp!

Driver du företag inom industrin eller arbetar mot industrin, är du varmt välkommen till detta lunchmöte på Kometen med IUCsyd.

Begränsat antal platser, sista anmälningsdag: 6 februari, vid utebliven närvaro utan avanmälan debiteras 250 kr ex moms.

 Anmäl dig genom att klicka här: