Inbjudan till Kickstart Digitalisering

Inbjudan till Kickstart Digitalisering

Kickstart stöttar företag som arbetar i eller nära industrin i sin digitaliseringsresa – oavsett var på resan man befinner sig. Syftet är att ge företagen insikt och inspiration för att kunna ta tillvara på de möjligheter som digitaliseringen innebär. Hela 93 % av de ca 400 företag som deltagit i Kickstart anser att de har fått nya idéer om sitt företags möjligheter inom digitalisering.

Läs mer och se fallstudier på http://www.kickstartdigi.se

Att ta del av Kickstart Digitalisering innebär att ditt företag satsar en heldag och två halvdagar för workshops kring digitalisering. För att få ut så mycket som möjligt av Kickstart är det bra om 2-3 personer deltar från företaget, i ledning eller beslutsfattande position.

Kickstart är kostnadsfritt och arrangören bjuder på frukost, lunch och fika under dagen. Träffarna är oftast förlagda till företag som är med i gruppen eller hos företag som har kommit långt i sin dgiitalisering för att ge inblick i andras verklighet och inspiration till den egna resan. Arrangören tillämpar avbokningsavgift om avbokning sker mindre än 48 timmar före inplanerad start.

Den första träffen är på Ekska Huset, Sankt Petri Kyrkogata 4 i Lund.
Tid och datum för träffarna är

9 maj heldag kl. 9.00-16.00
24 maj halvdag kl. 9.00-12.00
11 juni halvdag kl. 9.00-12.00

Anmälan gör du enklast via email till mailto:jenny.bramell@iucsyd.se  som du också kan ställa frågor till ang Kickstart, tel 0709-62 91 50. Läs mer i bifogade PDF-fil Inbjudan Kickstart Lund_Malmö

Kickstart sker i samverkan med MalmöLundregionen – ett strategiskt samarbete mellan kommunerna Burlöv, Selöv, Höör, Kävlinge, Malmö, Lomma, Lund, Skurup, Staffanstorp, Svedaga, Trelleborg och Vellinge.