Hur du lyckas med ditt videomöte – Digitalt frukostmöte med Business Port 9 juni kl 9.00

 

Tips på hur du lyckas med ditt videomöte!

Till dagens frukostmöte har vi bjudit in Tony Spodnjak ifrån Dialect. Tony är digitaliseringskonsult och har arbetat mycket med just videomötes-lösningar i denna nya tid. På vårt frukostmöte delar han med sig av sina bästa tips för att lyckas med ditt nästa videomöte.

Business Ports syfte är att försöka hjälpa er med tips och tricks i er nya vardag och underlätta för den nya verkligheten.

Precis som i det klassiska mötet – ansikte mot ansikte runt ett mötesbord så är det skillnad på ett lyckat möte från ett mindre lyckat möte. För ett lyckat videomöte så gäller samma principer – planera mötet, ha en tydlig agenda, bjud in relevanta personer för syftet med mötet och – håll utsatta tider!

Men, videomötet ställer mötesprinciperna på sin spets – planering, tydlighet, agenda och relevans blir ännu viktigare då den sociala delen i det klassiska mötet inte fungerar på samma sätt. Detta gör det svårare att ha ”trevliga” möten och sätter fokus på ”effektiva” möten samtidigt som tekniken ska fungera – ljud, bild, video, presentationer etc.

Vi och Dialect välkomnar till ett webinar där Tony berättar om sina erfarenheter på vad som gör ett bra videomöte.

Vi kommer gå igenom följande:

  • Hur planeras ett bra möte och hur använder vi detta i ett videomöte.
  • Vilka är skillnaderna som man kan tänka på mellan ett klassiskt och ett videomöte.
  • Varför är det inte ”antingen eller” utan ”både och” mellan fysiska och videomöten.

Dessutom har du möjlighet att ställa andra frågor om videomöten till Tony.

Anmälan gör du genom att svara detta mail, du kommer få en länk för att komma in i mötet någon dag före.

Mötet pågår kl 9 – 10 och vi kommer köra mötet i Teams (det går bra även om man inte har Temas på sin dator).Det kommer gå att ställa frågor och att vara aktiv i mötet via chattfunktionen.

Tony erbjuder också deltagarna att checka in dagen innan, så har man koll på att allt fungerar. Mer om detta efter anmälan!

Anmälan gör du direkt via mail

Varmt välkomna!