Pressmeddelanden och nyheter / 10 februari, 2021

Hur du lyckas med din online-försäljning internationellt

Spännande och nyttigt webbinarium i Exportcentrums regi. Klicka på länken nedan och läs mer och anmäl dig!

Online-försäljningen ökar kraftigt och utvecklingen går fort. Vill du veta vad som krävs för att lyckas med din försäljning online utomlands? Vilka kanaler som passar ditt företag bäst – en egen webbshop eller en marknadsplats? Eller både och? Vill du även få en inblick och spaning om hur lanseringen av amazon.se påverkar marknaden?

Då är detta webbinar något för dig!

Exportcentrum Skåne välkomnar dig till ett kostnadsfritt webbinar med två experter på området och där du får ta del av ett intressant panelsamtal med dem och det skånska e-handelsföretaget eStore.

Webbinariet kommer att arrangeras via Zoom och det kommer finnas utrymme att ställa frågor vid anmälan och direkt via en chattfunktion.

Programmet består av följande:
Anna Nordlander driver bolaget Acnor AB och är en av Sveriges främsta Amazon experter med närmare 9 års erfarenhet av att sälja på den omtalade e-handelsplattformen Amazon. Anna kommer att kort dela med sig av sina tankar kring lanseringen av amazon.se, diskutera vad som hänt därefter och spana på vad som komma skall.  

Henrik Hansen från MakesYouLocal har jobbat med internationell affärsutveckling och försäljning under de senaste 20 åren. Henrik har en unik insikt i vad som krävs för att lyckas med internationell försäljning online och har egna erfarenheter från ett större antal marknader. Henrik kommer att ge konkreta tips och råd om hur du kan lyckas med online-försäljning på nya marknader och vad du ska tänka på i din online-strategi.

Jimmy Tieu grundare av Helsingborgsföretaget eStore. Jimmy startade sin verksamhet i föräldrarnas garage där hans första investering var ett mobilskal. Företaget har vuxit kraftigt sedan dess och idag genereras en stor del av försäljningen via marknadsplatser och går på export.

Varmt välkommen!
Aktörerna inom Exportcentrum Skåne

Anmäl dig här:

https://app.emarketeer.com/a/plink/row/v1-t13j3SHcM7SS4l~cyUYx8F07w4JkYhdL~LQmxKJ8K6o.html