Pressmeddelanden och nyheter / 8 december, 2017

Företagsskola 18:e januari på Kometen – Hur annonserar man på Facebook för att hitta sin målgrupp?

Under våren erbjuds kostnadsfria seminarier i samverkan med 5YES näringsliv (Burlöv, Kävlinge, Lomma, Staffanstorp samt Svedala).

Den 18:e januari i Staffanstorp: Hur annonserar man på Facebook för att hitta sin målgrupp

I dag finns det mer och mer avancerade annonsverktyg för sociala medier. Beroende av vilka användare ni har i era sociala kanaler kan ni nå ut exakt till er målgrupp med er kampanj utifrån geografiskt område, ålder, kön, intressen, beteenden, sökord m.m. I dag når dina inlägg på din Facebooksida bara ett begränsat antal av dina följare. Därför behöver du annonsera för att nå ut med ditt budskap till fler potentiella kunder. Den här föreläsningen visar hur du tar fram en innehållsstrategi, annonsstrategi, hur Facebook annonsverktyg fungerar och hur du kommer i gång med din annonsering.

Föreläsningen tar upp ämnen som:
• Vilka annonsplattformar finns i sociala medier och hur fungerar de?
• Hur tar jag fram en innehållsstrategi?
• Hut tar jag fram en strategi för att annonsera på Facebook?
• Hur gör jag för att skapa mina annonser på Facebook?
• Hur fungerar Facebook Ads Manager verktyg?
• Hur kan jag mäta effekten av min annonsering i sociala medier?
Föreläsare är Anders Lundstedt. Anders har en lång erfarenhet av såväl traditionella som digitala medier och har varit marknadschef i marknadsledande företag som Malaco och Aller Media. I dag driver han egna konsultfirman Action Marketing och är en uppskattad föreläsare, kursledare och brinner för att lära dig mer om digital marknadsföring.
Läs mer om oss och våra tjänster på vår hemsida www.actionmarketing.se

Föreläsningen är kostnadsfri och avbokning ska ske senast 2 dagar innan. ”No show” avgift är 125 kr (exkl. moms) om du anmäler dig men inte kommer.

Till inbjudan:

Våren_2018_Seminarier_5YES (2)