Pressmeddelanden och nyheter / 22 oktober, 2019

Företagsfrukost på Kometen 27 nov – Arbetsrätt

Behöver du fylla på din kunskap om arbetsrätt?

Välkommen på frukostmöte på Kometen!

Onsdag den 27e november!
Frukost serveras från 8.30 på Kometvägen 1
Seminariet är slut senast 10.

För att du ska utöva ett bra och tydligt ledarskap behöver du känna till de viktigaste arbetsrättsliga lagarna som du möter i ditt dagliga arbete.

Vi tar upp de vanligaste paragraferna i Medbestämmandelagen (MBL) och Lagen om anställningsskydd (LAS), två viktiga pelare i vår arbetsrätt.

Passa också på att komma med era tankar och frågeställningar, så bäddar vi för en förmiddag med erfarenhetsutbyte och diskussion.

Om Mats Pahlman
Jur.kand, förhandlare och utbildare inom Union Chef som är känd för att vara tydlig, erfaren och pedagogisk.
Till vardags stöttar och utvecklar Mats Unionens chefsmedlemmar i alla frågor som kan dyka upp i deras arbetliv, både i rollen som ledare men också i rollen som anställd.
Arbetsrättslig rådgivning inför nytt avtal, coachning inför nya utmaningar, tips och idéer inför omorgansiation eller en utmanande individ. Förhandlingsteknik, engagemang, arbetsrätt, arbetsmiljö, svåra samtal mm

Vi träffas på Kometen, Kometvägen 1

Unionen Egenföretagare och Chef är en av Business Ports VIP-partners och hjälper Staffanstorps näringsliv med kunskap och nätverk.

Begränsat antal platser, sista anmälningsdag: 20e november, vid utebliven närvaro utan avanmälan debiteras 250 kr ex moms.