Pressmeddelanden och nyheter / 16 februari, 2018

Export-boost för dig som vill satsa på export

Är nästa steg för ditt företag att utvecklas internationellt? Ska du satsa på export eller import? Har du planer på att göra affärer med andra länder?

Kom för att inspireras några spännande företags erfarenheter och ta del av en högaktuell omvärldsanalys – allt med fokus på internationalisering och export!

Henrik Mitelman, oberoende analytiker, krönikör på DI och utsedd till Sveriges bästa ekonomijournalist. Henrik ger sin omvärldsspaning om vilka globala trender som påverkar oss och vilka marknader som kan vara intressanta att göra affärer i.

Ketty Nilsson, Norogard har mer än 50 års erfarenhet av att designa och utveckla internationellt efterfrågade betningsmaskiner och vars kompetens har bevisats i mer än 2.500 installationer världen över.

Stefan Holmberg, HydX Hydraulic Solutions om hur företaget som designar, säljer och tillverkar hydrauliksystem och komponenter samt världens bästa oljesmörjsystem har vuxit till ett internationellt framgångsrikt bolag.

Tom Ekström, Skillinge Fisk Impex har drygt 30 års erfarenhet inom fiskbranschen. Från hav via toppmodernt fryshus går fisk på export för att nå bord runt om i Europa.

Sonja Allbäck, Allbäck Linoljeprodukter tillverkar miljövänliga och förstklassiga linoljeprodukter av förnyelsebara råvaror för en världsmarknad.

Dag Klockby, Gärsnäs om familjeföretaget vars prisbelönta och högkvalitativa designmöbler tillverkas på Österlen för att sedan synas och säljas över hela världen.

Efter programmet har du möjlighet att stanna för en enklare lunch samt ta ett möte med någon av aktörerna och mingla med företag.

Passa på att Smaka på export när skånska livsmedelsföretag presenterar sig och sina produkter.

Datum: 9 mars 2018
Tid: 9.00 – 12.00
Var: VIP lokalen, Arenagången 3, Ystad Arena, Ystad
OBS – parkering infart från Industrigatan!
Moderator: Yasemin Arhan Modéer, VD Altitude Meetings.

Välkommen på en kostnadsfri exportboost med mat och mingel!