Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Starta företag – dagen den 14:e oktober

14 oktober, 2015 @ 09:00 - 16:00

En bra början på vägen mot eget företag är att gå på Starta företag-dagen. Dagen består av föreläsningar om att starta eget företag och du har också chansen och ställa frågor till representanter från sju myndigheter. Deltagandet på Starta företag-dagen är kostnadsfritt.

På Starta företag-dagen får du överblick över vilka myndigheter som gör vad på din väg till ett eget företag. Dagen arrangeras av Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Försäkringskassan, Patent- och registreringsverket, Skatteverket, Tillväxtverket och Tullverket.

Tillväxtverket börjar med att ge en helhetsbild av vägen till eget företag. Bolagsverket informerar om hur du registrerar ditt företag och Skatteverket går igenom bokföring, skatt och moms. Patent- och registreringsverket informerar om hur du skyddar ditt varumärke, patent och design.

Arbetsförmedlingen berättar om vilken hjälp du kan få vid rekrytering. Försäkringskassan informerar om vad som gäller om du blir sjuk eller vill vara föräldraledig. Slutligen tar Tullverket upp reglerna för handel med länder utanför EU

Detaljer

Datum:
14 oktober, 2015
Tid:
09:00 - 16:00

Arrangör

verksamt.se
Webbplats:
verksamt.se

Plats

Kockum Fritid, Hörsalen
Västra Varvsgatan 8
Malmö,
+ Google Map