Pressmeddelanden och nyheter / 3 september, 2020

Erbjudande till Business Ports partners

Halva priset på EFL:s kurs Leading Digital Business erbjuds till Business Port Staffanstorps företagsmedlemmar

Corona-pandemin har satt hård och plötslig press på många verksamheter att anpassa sig till en ny tillvaro och att tänka nytt kring sina digitala affärsmodeller.

I syfte att hjälpa företag i denna utmaning, och till följd av några sena avhopp på grund av Covid-19,  har EFL möjlighet att erbjuda Business Port Staffantorps företagsmedlemmar att gå höstens omgång av utbildningen Leading Digital Business – Developing Digital Business Models and Strategies till halva utbildningskostnaden (internatkostnader tillkommer).

Att Corona-pandemin har satt ytterligare press på företag och organisationer att utvärdera och utveckla sina digitala affärsmodeller råder det ingen tvekan om. Över en natt ritades spelplanen på ett drastiskt sätt om för många verksamheter som ställer krav på nytänkande. Någonting som för ett halvår sedan var en viktig komponent har i många fall blivit en fråga om verksamhetens överlevnad.

På EFL:s kurs Leading Digital Business – Developing Digital Business Models and Strategies får du verktygen för att kunna utmana och utveckla ditt företags befintliga affärsmodeller. I en utforskande kontext av inspiration och kreativt tänkande i kombination med en palett av digitala möjligheter, ges du tillfälle att utveckla potentialen i din organisations framtid. Kursen, som startar den 30 september, omfattar nio dagar, fördelade på tre internat mellan september och december. Kostnad för dig som företagsmedlem hos Business Port Staffanstorp är SEK 26 000 ex moms (ord. pris SEK 52 000 ex moms). Internatkostnader tillkommer med cirka SEK 17 000.

 

Läs mer: https://www.efl.se/program/digitalisering/leading-digital-business/
Till anmälan: https://www.efl.se/anmalan/?anmalantill=2&kursen=leadingdigitalbusiness

 

Erbjudandet gäller Business Ports partners och för att få kod, kontakta Business Port här.