Home / CONNECT Skåne – tillväxthjälp

CONNECT Skåne – tillväxthjälp

CONNECT Skåne hjälper skånska tillväxtföretag i deras utveckling.

CONNECT Skåne sammanför entreprenörer med sitt professionella nätverk för att hjälpa skånska tillväxtföretag i deras utveckling mot kommersiell framgång.

Nätverket består av ett 80-tal skånska företagspartners och 400 individuella medlemmar som stöder verksamheten, i huvudsak erfarna personer från professionella tjänsteföretag, riskkapitalbolag och storföretag.

Tillsammans med ett antal offentliga aktörer utgör de grunden i arbetet med att förmedla KOMPETENS, KONTAKTER och KAPITAL.

Genom att medverka i Connects Acceleratorprogram kan man få den hjälp man behöver när man vill ta tag i sitt tillväxtarbete på ett konkret sätt. Konceptet bygger på principen hjälp-till-självhjälp och fungerar som en hjälp till VD och ledning att komma igång med tillväxtarbetet. Programmet hjälper företagare som står inför expansion, export, ägarskifte och andra utmaningar i sitt växande.

Staffanstorps Kommun stödjer CONNECT Skåne. Kontakta gärna Business Port för mer information eller titta på CONNECT Skånes hemsida www.connectskane.se