Pressmeddelanden och nyheter / 28 augusti, 2019

Business Port – ett nätverk av kunskap

Business Ports nätverk har blivit en bank av kunskap – välkommen att ta del av den!

Denna kunskapsbank är till nytta för hela näringslivet i Staffanstorp och som företagare har du genom dessa partners ett utökat kontaktnät för kompetens.

Här kommer ett urval av partners och deras erbjudande. Här finns rådgivning inom patent, affärsjuridisk rådgivning, företagsnätverk, rådgivning inom ekonomi, rekrytering och om du är VIP-partner även gratis konferensrum.

Inom nätverket har vi förutom erbjudande en mängd kunskaper inom management, finansiering, hållbarhet, företagshälsovård, IT, profilreklam, rekrytering, radioreklam, bygg, säkerhet, hälsa och mycket annat spännande!

 

Invent Horizon IP – rådgivning inom immateriella rättigheter såsom patent

Som företagare i Staffanstorp erbjuds du en timmes kostnadsfri konsultation av Invent Horizon IP.

Trägårdh Advokatbyrå – affärsjuridisk rådgivning

Trägårdh advokatbyrå erbjuder näringsidkare med verksamhetsställe i Staffanstorp en timmes kostnadsfri affärsjuridisk rådgivning på advokatkontoret i Lund.

Unionen Egenföretagare – 3 månaders gratis medlemskap

Grattis till ditt nya företag!

Business Port Staffanstorp samarbetar med Unionen Egenföretagare som är en del av fackförbundet Unionen helt inriktat på skräddarsydda tjänster, verktyg  och förmåner som förenklar och underlättar ditt företagande. Det är viktigt att vara med i facket även när man är egenföretagare, framförallt för din egna trygghet men också för alla möjligheter till utveckling och stöd som finns.

Är du inte medlem i Unionen sedan innan, är de första 3 månaderna gratis.

EFL (Executive Foundation I Lund – företagsnätverk

Alla företag i Staffanstorps kommun med upp till 30 anställda åtnjuter alla de mervärden som erbjuds inom EFLs företagsnätverk!

Staffanstorps kommunfastigheter – gratis konferensrum till våra VIP-partners

Staffanstorps kommunfastigheter erbjuder alla våra VIP-partners att gratis utnyttja något av Kometens konferensrum vid ett tillfälle per år, i mån av plats. Det finns rum för upp till 20 personer i biosittning – ett av rummen har eget pentry.

Axion Revisionsbyrå – fri rådgivning för nystartade företag

Som nystartat företag i Staffanstorps kommun kan du få kostnadsfri rådgivning hur du ska hantera din ekonomi och administration samt skattefrågor.

ROI rekrytering – jobbportal

Roi rekrytering erbjuder alla parters till Business Port en kostnadsfri jobbportal på sin egen hemsida inklusive rekryteringsverktyg.

 

Här hittar du mer information och kontaktuppgifter

Här hittar du en lista över alla våra partners