12 maj – kom igång med försäljning på Amazon – gratis webbinarium

Så kommer du igång med försäljning på Amazon!

I en tid när vi inte kan träffas som vanligt för seminarium och nätverkande bjuder Exportcentrum Skåne in till ett webbinarium som fokuserar på hur du kan komma igång med (eller öka) försäljning på Amazon. Vi kommer få lyssna på experter samt ta del av ett skånskt företags erfarenheter. Webbinariet kommer att arrangeras via Zoom och det kommer finnas utrymme att ställa frågor direkt via en chattfunktion.

Programmet består av följande:
Anna Nordlander driver bolaget Acnor AB och är en av landets främsta Amazon experter med stor erfarenhet av att sälja via den omtalade e-handelsplattformen. Anna kommer att ge en unik inblick i hur det är att sälja på Amazon och dela med sig av sina bästa tips för att du ska lyckas med din försäljning. 

Arne Andersson är nordisk e-handelsrådgivare hos PostNord och har följt Amazons satsningar under flera års tid. Arne kommer att ge bakgrundsfakta och en beskrivning av hur Amazons ekosystem är uppbyggt, samt vilka möjligheter handelsplatsen ger svenska bolag.

Julia Beyer är VD för Lund-baserade företaget Suntribe AB som har börjat sälja sina sol- och hudvårdsprodukter framgångsrikt på Amazon i Tyskland. Vi kommer att få ta del av tips och inspiration på hur man som litet företag kan lyckas i det stora sammanhanget.

Cecilia Bunnenberg och Charlotte Borgato är bosatta i Tyskland och driver företaget Scaenvice, som hjälper svenska företag in på den tyska marknaden. De kommer att ge dig en bild av vilka trender man kan se i tyskars köpbeteende, samt hur Amazon på senare år har blivit en marknadsplats som svenska företag bör beakta vid exportsatsningar till Tyskland.

Varmt välkommen!
Aktörerna inom Exportcentrum Skåne

Datum: 12 maj 2020
Tid: 9.00-11.00 – incheckning på Zoom från 8.45
Var: Vi ses denna gång digitalt via verktyget Zoom.    
När du anmält dig kommer du några dagar innan seminariet att få en länk med inloggningsuppgifter.
Moderator: Anna Braun, Altitude Meetings
Seminariet är kostnadsfritt.

Anmäl dig här